Classic Event Waregem ’23

Wat is Classic Event Waregem?

For
Classic Car
lovers

Classic Event is hét najaarsevent voor de 'gentleman driver'. Geniet in een relaxte sfeer van een uitgelezen selectie aan 'classic cars', historische motoren, automobilia, automotive art en alles daarrond. Alle standhouders worden persoonlijk en met de grootste zorg voor u geselecteerd en brengen een boeiend en gevarieerd aanbod.

Doorwinterd verzamelaar of eerste aankoop? Op Classic Event is elke autoliefhebber welkom. Met een interessante mix van uitzonderlijke collectiestukken en toegankelijke klassiekers is er voor elk wat wils. Classic Event focust op historische wagens in het algemeen, niet op één merk of regio in het bijzonder. Van Volkswagen tot Bugatti: elke iconische classic car verdient er zijn plaats. 

De innerlijke mens sterken kan met een lekkere maaltijd of een frisse pint in onze 'Le Mans Pit Bar' op Place m'as-tu-vu. Bekijk hier de menukaart! Nog even blijven hangen na sluitingsuur? Dat kan perfect in ons gezellige 'Café De Raceduif'.

Oldtimerrally

Gratis rally
naar de beurs

Classic Event zelf biedt heel wat te beleven. Maar ook de rit ernaartoe kan meer zijn dan 'zomaar een verplaatsing'.
Wij voorzien een gratis digitaal roadbook voor iedereen die zijn tickets online aankoopt. Op die manier komt u al in de stemming nog vóór u bij de beurs bent!

Komt u met uw classic car, dan voorzien wij ( eveneens gratis ) een aparte parking aan de inkom!

Meer info hier.

Classic Event taxatie

Taxatie

De belangrijkste redenen waarom een waardebepaling gedaan wordt zijn:

  • om een waarderichtlijn te hebben bij een eventuele latere schade
  • in het kader van een omnium (casco) verzekering van een voertuig
  • als hulpmiddel bij de verkoop van een wagen

In elk van die gevallen is het in het belang van alle betrokken partijen dat de waarde van een oldtimer correct bepaald wordt. 

Wie benieuwd is hoeveel zijn eigen classic car eigenlijk waard is kan deze tijdens 'Classic Event' laten taxeren door Gert Beerts, de specialist van Classic Car Survey!

Meer info hier.